سلام دوست من وقت بخیر

بررسی 0 تا 100 لپ‌تاپ های لنوو

بررسی 0 تا 100 لپ‌تاپ های لنوو

>



لپ تاپ لنوو مسیر پر پیچ‌وخم و سختی را برای رسیدن به جایگاه کنونی خود طی کرد. در اوایل اعتماد زیادی به این برند چینی نمی‌شد؛ اما امروزه توانست جایگاه نخست در فروش کامپیوترهای شخصی را از آن خود کند. این شرکت فعالیت خود را از سال 1984 آغاز کرد و از همان موقع روند پیشرفت خود را شروع کرد. البته روند رشد لپ تاپ لنوو سرعت زیادی نداشت تا اینکه در سال 2003 با آی بی ام ادغام شد و توانست آن شرکت را از خطر ورشکستگی نجات دهد. همین آغاز راهی برای این شرکت بود تا بتواند محصولات خود را در جهان بیشتر معرفی کند.

لنوو درزمینهٔ تولید لپ تاپ توانسته به خوبی عمل کند. نمونه‌های تینک پد یکی از قوی‌ترین نمونه‌های تولید لپ تاپ در دنیا هستند که همین محصول در دنیا فروش بسیاری بالایی را به دست آورده است. در ادامه این مقاله قصد داریم تا به بررسی انواع لپ تاپ لنوو بپردازیم.
 

معرفی مدل‌های مختلف لپ تاپ لنوو


قبل از اینکه به بررسی مدل‌ها بپردازیم، بهتر است که این نکته را در نظر بگیرید که مدل با سری در ادامه متفاوت است. هرکدام از مدل‌ها به چند سری مختلف تقسیم می‌شوند که دارای ویژگی‌های متفاوتی هستند.
 

لپ تاپ لنوو مدل Thnikpad


لنوو تینک پد از همان اول برای دفترهای اداری طراحی شد. در حقیقت این مدل برای آن‌هایی که دارای کسب‌وکاری بوده و به دنبال لپ تاپ یا کامپیوتری برای انجام کارهای اداری خود هستند، خیلی مناسب است. البته تینک پد اول از همه یک برند آمریکایی زیر نظر IBM به حساب می‌آمد؛ اما بعد از اینکه امتیاز آن توسط لنوو خریداری شد، دفتر اصلی به چین انتقال پیدا کرد.

بعد از این خریداری و انتقال، تینک پد شاهد رشد چشمگیری در قابلیت‌های خود بود. به حدی که امروزه اولویت اول خرید بسیاری از شرکت‌ها و افراد عادی هم به حساب می‌آید.

سری‌های تینک پد شامل:

سری X: سری‌های X از لپ‌تاپ‌های تجاری قابل حمل باکیفیت فوق‌العاده هستند. دستگاه‌های مانند X1 Carbon بسیار باریک بوده و X1 Extreme برای کاربردهای بازی و محاسباتی استفاده می‌شوند. علاوه بر این دارای صفحه تاچ اسکرین 4K هستند. این سری در سپتامبر 2000 عرضه شد. سری‌های اول تینک پد X وزنی نصف یک گالن شیر داشتند.

بعد از خرید آی بی ام توسط لنوو، اولین سری عرضه شدن X41 در سال 2005 بود. سری X شامل پردازنده کم‌مصرف، باتری با عمر طولانی، پوشش آلیاژ منیزیوم و صفحه کلید مقاوم در برابر مایعات دارند؛ اما باتری قابل تعویض و اسلات رم برای ارتقا ندارند. پردازنده‌های این سری همه از اینتل است.

سری T: این نوع لپ‌تاپ‌ها بادوام و دارای کیفیت بالایی هستند که در سال 2000 عرضه شد. یکی از پرچمدارهای این سری T580 نام دارد که باتری آن می‌تواند تا 27 ساعت بدون وقفه کار کند. این مدل برای آن‌هایی که درشرایط بحرانی یا بدون برق هستند، گزینه بسیار مناسبی خواهد بود. همچنین این مدل برای آن‌هایی که با چندین شبکه و در محیط‌های مختلف کار می‌کنند، بسیار عالی خواهد بود. علی رغم صفحه 14 اینچی، بدنه از جنس تیتانیوم آن باعث سبکی آن شده است. علاوه بر این کاربر امکان تعویض قطعات مانند دی وی دی یا سی دی درایو و صفحه کلید داده شد.

سری P: این سری هم مانند سری T است؛ اما قدرت آن کمی بیشتر است. البته باید گفت که هزینه آن هم بیشتر است. از نظر اندازه این لپ‌تاپ‌ها کمی بزرگ‌تر هستند. بیشتر لپ‌تاپ‌های سری پی با پردازنده‌های 4 یا 8 هسته‌ای با آداپتورهای قدرتی AC و توان 170، حافظه رم ECC و GPU انویدیا کوآدرو پشتیبانی می‌شود. همه سری‌های P با صفحه 15 و 17 دارای صفحه کلید 6 ردیف هستند.

سری E: سری E به سری اقتصادی معروف است و در سال 2010 معرفی شد. این نمونه برای آن‌هایی که دارای کسب‌وکارهای کوچکی هستند، بسیار مناسب است. البته باید گفت که خیلی قابلیت بالایی برای کار حرفه‌ای ندارند؛ اما با توجه به ویژگی‌های به کار رفته مقرون به صرفه هستند. این سری با Edge شناخته می‌شود و از پردازنده‌های AMD و اینتل استفاده می‌کند.

سری L: این سری برای آن‌هایی که استفاده معمولی دارند، بسیار مناسب است. این سری از لپ‌تاپ‌ها با تم «سبز» مشخص می‌شدند. لپ‌تاپ‌هایی که به دلیل استفاده مواد قابل بازیافت برای بسته‌بندی، سازگار با محیط زیست است. یک سری لپ تاپ کم‌هزینه با امکانات و ویژگی‌های معمولی که مناسب دانشجویان و افراد معمولی در خانه است.

سری A: یک سری میان رده که با هدف انجام انواع ویرایش و بازی وارد میدان رقابت شدند. در واقع می‌توان گفت که سری A بسیار حرفه‌ای به حساب می‌آید و اپن سورس است. این طیف از لپ‌تاپ‌ها با پردازشگر AMD Ryzen پشتیبانی می‌شود.

سری 13: این سری برای استفاده در کلاس‌های درس طراحی و تولید شده است. این لپ تاپ تنها در اندازه 13 اینچی موجود است و به دلیل قابلیت‌های موجود در آن، فقط مناسب استفاده در مراکز آموزشی هستند. البته به روزرسانی هایی برای این دستگاه در چند سال گذشته به وجود آمده است که شامل طراحی بادوام با صفحه کلید عالی، قابلیت خواندن اثرانگشت و باتری باکیفیت است. پردازنده تمامی این مدل‌ها از نوع اینتل است. همچنین بدنه پلاستیکی و البته مقاوم دارند. نکته مهم اینکه برای ساخت 12 تست را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند. در وسط کیبرد دکمه قرمز رنگی وجود دارد که همانند ماوس سریع عمل می‌کند.

سری 11e: این سری هم در طیف اقتصادی سری‌های تینک پد قرار می‌گیرد. قابلیت آن‌چنان بالایی ندارد و از این رو مناسب استفاده برای کودکان است. البته می‌توان در مراکز آموزشی هم مورد استفاده قرار بگیرد. پردازنده این سری بیشتر اینتل سلرون است. همچنین هارد درایو آن هم اس اس دی است.
 

لپ تاپ لنوو مدل Ideapad


ایدیاپدها لپ‌تاپ‌های سری جدیدتری بودند که لنوو سعی کرد تا با تغییری در ظاهر، حالت اقتصادی‌تری هم به آن‌ها بدهد. این مدل در سال 2008 معرفی شد و خود شرکت لنوو تمامی کارهای طراحی و ساخت آن را از ابتدا تا انتها برعهده گرفت. ظرافت در طراحی و استفاده از امکانات بالا باعث شده تا ایدیاپد به یک نمونه پرفروش بین طرفداران آن تبدیل شود.

البته باید گفت که از نظر حرفه‌ای به تینک پد نمی‌رسند و برای استفاده عمومی بسیار مناسب هستند. انجام فعالیت‌های چندرسانه‌ای و مرورگری وب به راحتی و خیلی سریع در این مدل لپ تاپ انجام می‌شود. نکته دیگر در خصوص سری‌های این لپ تاپ لنوو است. در واقع از نظر زیرشاخه آن‌چنان گسترده نیست؛ اما با همین تعداد کم توانسته بازار خوبی را در دست بگیرد.

انواع سری ایدیاپد

سری 700: گران‌ترین سری مدل ایدیاپد هستند. همچنین ویژگی‌های بسیار بالایی دارند و از این رو عملکردشان نسبت به بقیه سری‌ها بالاتر است. 13 تا 17 اینچ اندازه صفحه آن‌ها است. این سری از کارت گرافیک اینویدیا جیفورس استفاده می‌کند. در بعضی از سری‌ها حرف s بعد از 700 قرار دارد. همچنین پردازنده corei7 در ساخت این سری استفاده شده است.

سری 500: سری لپ‌تاپی که کمی از 700 ضعیف‌تر هستند و بیشتر در دسته میان رده قرار می‌گیرند. به دلیل ویژگی‌هایی که دارند، مناسب استفاده برای کودکان هم هستند. دو سری 500 و 510 از این لپ تاپ موجود هستند که از پردازنده اینتل Core و کارت گرافیک AMD Radeon استفاده می‌کنند.

سری 300: به لپ تاپ اقتصادی معروف هستند. از نظر امکانات خیلی بالا نیستند و اندازه صفحه‌نمایش آن‌ها 14، 15 و 17 اینچ است. این سری مانند سری 13 و 11e مناسب استفاده برای دانش آموزان و مراکز آموزشی هستند. سه سری 300 و 310 و 320 از این لپ تاپ موجود هستند که از پردازنده اینتل Core و کارت ویدیو AMD Radeon استفاده می‌کنند.

سری 100: لپ‌تاپی با قیمت بسیار پایین که فقط برای انجام کارها روزمره و عادی مناسب است. امکانات بالایی ندارند؛ اما آن‌چنان پایین هم نیستند که نتوان با آن‌ها کاری را انجام داد. 11 تا 17 اینچ اندازه صفحه آن‌ها است. چهار سری 100 و 110 و 120 و 130 از این لپ تاپ موجود هستند که از پردازنده اینتل Core و کارت گرافیک Nvidia GeForce استفاده می‌کنند.
 

لپ تاپ لنوو مدل یوگا


2 ابزار در یک پک؛ عنوانی که می‌توان برای لپ تاپ لنوو مدل یوگا به کار برد. لپ‌تاپ‌های مدل یوگا را می‌توان هم به صورت لپ تاپ استفاده کرد و با تا کردن، آن را به یک تبلت تبدیل کرد.

همانطور که انتظار داریم، نسبت به بقیه مدل‌ها کمی گرانتر هستند. البته باید گفت که ویژگی‌های بالاتری هم دارند. در این ایران چندین سری از این لپ‌تاپ‌ها به فروش می‌رود و مشتریان خاص خود را دارد.

سری‌های مدل یوگا شامل موارد زیر است:

سری 900: پادشاه یوگا نامیده می‌شود و یک ابزاری با کلاس اولترابوک است. در این سری مشکلات مربوط به داغ کردن باتری از بین رفته است. همچنین از دو پردازنده corei5 و core i7، کارت گرافیک آنبورد و رم تا 16 گیگابایت استفاده می‌کند. ارزان‌ترین مدل با بهترین امکانات آن، یوگا 920 ویبس است.

سری 700: در حال حاضر دو نسخه 720 و 730 از این مدل وجود دارد که هرکدام با صفحه 13 و 15 موجود هستند. هرچه صفحه بزرگ‌تر، قیمت آن بیشتر خواهد بود. آخرین سری یعنی 730 دارای هوش مصنوعی الکسا روی برد خود است. در این سری از پردازنده‌های Core i5 6200U، Core i7 6500U، Core m3 6Y30 و Core m5 6Y54 استفاده می‌کند.

سری 500: یوگا 530 و 510 با پردازنده‌های اینتل یا AMD موجود هستند. در یوگا 530 از پردازنده AMD Ryzen استفاده شده است؛ اما باید گفت که عملکرد آن‌چنان بالایی ندارد. در مدل 510 از پردازنده اینتل Core i5 و Core i7 استفاده می‌شود. همچنین دارای صفحه‌نمایش 14 و 15 اینچ با رزولوشن 1080 است. همین این مدل در آمریکا Flex4 نامیده می‌شود.

سری 300: اگر به دنبال لپ تاپ و تبلت ارزان قیمت هستید، سری 300 بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. البته باید گفت که این سری فقط در اندازه 11.6 اینچ در بازار موجود است و بسیار سبک وزن است؛ وزنی معادل 1.39 کیلوگرم. پردازنده اینتل سلرون، کارت گرافیک آنبورد، هارد 500 گیگابایت، رم گیگابایت، باتری 30 وات با 5 ساعت کارکرد، یک پورت یو اس بی 3 و دو پورت یو اس بی 2، پورت HDMI از مشخصات این لپ تاپ لنوو است.

یوگا سی 940 و سی 740 دو سری آخر از این مدل لپ تاپ هستند که در سال 2019 به بازار عرضه شدند. سی 940 پرچمدار این مدل است که دارای باتری 60 وات بوده و تا 17 ساعت دستگاه را روشن نگه می‌دارد. سی 740 هم دارای صفحه 139 اینچ با رزولوشن 4k است. همچنین از دهمین نسل پردازنده اینتل در آن استفاده شده است.

البته دو مدل دیگر سی 640 و اس 940 در سال 2019 معرفی شد. سی 640 دارای صفحه‌نمایش 13.3 اینچی فول اچی IPS است و از پردازنده با تکنولوژی نسل دهم اینتل بهره می‌برد. اس 940 هم برای استفاده عمومی طراحی نشده است و تکنولوژی آن بیشتر شبیه به سی 940 است.
 

لپ تاپ لنوو مدل لژیون


به این نوع لپ‌تاپ‌ها گیمینگ می‌گویند و با سری Y شناخته می‌شوند. در حقیقت این مدل کامپیوترها برای فعالیت‌های شلوغ و بازی‌های کامپیوتری طراحی و تولید شده است.

هر دو سری داری صفحه‌نمایش 15.6 اینچ با پنل IPS و Full HD است. به دلیل کیفیت بالا در روشنایی و وضوح خوب صفحه، گزینه بسیار عالی برای بازی به حساب می‌آید. نکته مهم دیگر اینکه در هر دو سری از این لپ تاپ از پردازنده اینتل Core i7 با پردازشگر گرافیکی Geforce GTX 1060 با 6 گیگابایت حافظه استفاده شده است. همچنین دارای حافظه اس اس دی است. در حقیقت امکاناتی در این سری‌ها به کار رفته که آن را برای گیمینگ قوی‌تر کند.

دیگر مدل Y730 است که قوی‌ترین مدل معرفی است.

البته سری‌های دیگری هم از لنوو وجود دارند که در هر هیچ‌کدام از دسته‌بندی‌های بالا قرار نمی‌گیرند. این سری‌ها شامل:

لنوو N: مجموعه‌ای از لپ‌تاپ‌های آموزشی و کروم بوک که بعضی از آن‌ها ویژگی 2 در 1 دارند. لنوو V: لپ‌تاپ‌های 14 و 15 اینچی با حافظه داخلی زیاد و ویژگی‌های امنیتی بالا که مناسب استفاده در کسب‌وکارها هستند.
 

چرا لپ تاپ لنوو؟


یک لپ تاپ خوب با امکانات بالا می‌تواند وظایف شما را در سریع‌ترین زمان ممکن است حل کند. استفاده از به روزترین تکنولوژی در لپ‌تاپ‌های لنوو باعث شده تا رتبه اول را در این حوزه را به دست بیاورند. اپل که زمانی شاخ این حوزه مطرح می‌شد، در حال حاضر در جایگاه هفتم قرار دارد. اچ پی و دل هم به ترتیب در جایگاه دوم و سوم هستند.

لنوو به دلیل استفاده از بهره‌وری در تولید محصولات خود معروفت زیادی به دست آورده است. بهترین مدل‌های این برند که تینک پد نام دارد. قدرت باتری بالا، قابلیت استفاده عالی و پردازنده قدرتمند از ویژگی‌های تینک پد است که آن را به یک نمونه پرفروش بین تمامی برندها تبدیل کرده است؛ برای مثال، لنوو تینک پد X1 توانسته نمره 5 ستاره در مجله لپ تاپ دریافت کند. صفحه کلید رسپانسیو باعث شده تا شما احساس کنید در هنگام تایپ شریک دارید. در واقع بدون اینکه دستان خود را از روی کیبرد برای ضربه بلند کنید، خیلی راحت می‌توانید نوشته‌های خود را تایپ کنید.

البته کارایی بالای لپ‌تاپ‌های لنوو نیست که باعث محبوبیت آن شده است. یوگا 920 لپ تاپ دو منظوره با ده ساعت طول عمر و لژیون Y920 نوع بازی است که دارای عملکرد و قدرت بسیار بالایی است. در مجله لپ تاپ که ده مورد آخر را معرفی می‌کند، همیشه 3 مورد از برند لنوو در این فهرست قرار دارند.

آینده لنوو


سرعت رشد لنوو خیلی بیشتر از آن چیزی است که فکرش را بکنید. این شرکت شاید در اوایل کار خود نتوانسته باشد به صورت قدرتمند کار کند؛ اما امروزه بیش از 60 کشور شعبه و 60 هزار کارمند در سراسر دنیا دارد. اینطور که می‌توان مشاهده شد، لپ تاپ لنوو در آینده بسیار نزدیک می‌تواند تمامی بازارهای کامپیوترهای شخصی را بگیرد. رتبه‌هایی که این برند تاکنون دریافت کرده است، شامل رتبه 50 در نوآوری، سومین تولیدکننده کامپیوترهای شخصی و فروش بیش از 100 میلیون لپ تاپ تینک پد در دنیا.

منابع:
wikipedia
expertreviews
tomshardware

پیام ها و نظرات