سلام دوست من وقت بخیر

ماشین لباسشویی چیست و چه تکنولوژی هایی دارد؟

ماشین لباسشویی چیست و چه تکنولوژی هایی دارد؟

>

دستگاه اتوماتیک که با چند برنامه از پیش تعریف شده، لباس‌های کثیف را تمیز می‌کند. این اولین تصویری است که با شنیدن نام ماشین لباسشویی در ذهن هرکسی تثبیت می‌شود. البته برخی هم سریع به یاد گردش سریع لباس‌ها و بازی‌هایی که با آن می‌کردند، می‌افتند. در اوایل که این ماشین‌ها فقط قابلیت شستن را داشتند. با پیشرفت تکنولوژی قسمت خشک هم به کنار آن اضافه شد. این روند رو به رشد تا جایی پیش رفت که ماشین‌های امروزی لباس کثیف را می‌گیرند و خشک و تمیز تحویل شما می‌دهند. مسئله‌ای که باعث شده تا شستن لباس از آن سختی گذشته برای افراد خارج و راحت شوند.

چیزی که کمتر کسی به آن توجه می‌کند، ساختار داخلی ماشین لباسشویی و چگونگی کارکرد و انواع است. مسئله‌ای که تا کسی به آن نیاز پیدا نکند، سراغش هم نخواهد رفت. مهم‌ترین چالش برای افراد نکات خرید و شناخت انواع ماشین است. در این مقاله قصد داریم تا در خصوص ماشین لباسشویی و تکنولوژی و انواع آن صحبت کنیم.
 

ماشین لباسشویی چیست؟


دستگاهی است که برای شستن انواع لباس بدون هیچ‌گونه تلاش فیزیکی از سمت فرد انجام می‌شود. با این نوع ماشین هیچ نیازی نیست که شما لباس را به اصطلاح چنگ بزنید یا بعد از شستن آن را خشک‌کنید. همه چیز در مدل‌های جدید به صورت خودکار انجام می‌شود. شما تنها کاری که باید انجام دهید، قرار دادن لباس درون محفظه و روشن کردن و تعریف برنامه آن برای کار کردن است. بعد که همه چیز تمام شد، به راحتی در را باز کرده و لباس‌های خود را مدت کمی روی بند قرار داده تا خشک شود.

تاریخچه آن

حالا که تا اینجا آمده‌ایم، بد نیست که کمی در خصوص تاریخچه این دستگاه لباسشویی بدانیم. اینکه چه اتفاقی افتاد که شخصی، فکر اختراع چنین دستگاهی در ذهنش به وجود آمد. اولین ماشین لباسشویی در سال 1797 توسط شافر آلمانی اختراع شد. این ماشین به صورت تخته چوبی بود که به صورت دستی کار می‌کرد. در سال 1784 یک بازرگان اهل ایندیانا به همسرش ماشینی هدیه داد که لباس‌ها را می‌شست و پاک می‌کرد. این دستگاه یک تغار چوبی داشت که میخ‌های چوبی به آن وصل شده و با دسته عقب و جلو می‌رفت. در سال 1900 جنس میخ به فلزی تغییر پیدا کرد.

در سال 1906 موتور الکتریکی به کار گرفته شد. در سال 1922، شرکت می تگ سازنده دستگاه ماشین لباسشویی در آن زمان، سیستمی تولید کرد که آب را با فشار وارد محفظه می‌کرد و آن را به هم می‌زد. در سال 1930 سیستم شستن، آب‌کشیدن و خارج کردن آب اضافی به وجود آمد. در سال 1947 بود که اولین ماشین با سیستم خودکار به وجود آمد. در حقیقت دیگر هیچ‌گونه دخالت دستی در این زمینه وجود نداشت. از سال 1953 به بعد، این دستگاه وارد خانه‌ها شد و هر روز شاهد پیشرفت تکنولوژی آن هستیم.

تفاوت‌های زیادی در ویژگی‌های ماشین‌های جدید نسبت به قدیم از اول تاکنون به وجود آمده است؛ اما سیستم فشار آب و حالت استوانه‌ای به همان صورت است. البته باید گفت که در مدل‌های جدید قدرت فشار آب و ظرفیت استوانه زیاد شده است. از نظر کیفیت شاید تفاوتی بین مدل‌های قدیمی با جدید وجود نداشته باشد. بیشتر قابلیت‌های ماشین لباسشویی در مدل‌های جدید هستند که افزایش داشته است. تکنولوژی‌هایی که در ادامه بیان خواهیم کرد، به روزتر شده‌اند.

البته باید بررسی کنید که آیا این تکنولوژی جدید مناسب شما است یا خیر. این نیاز شما است که تعیین کننده استفاده از مدل‌های جدید خواهد بود.
 

چگونه کار می‌کند؟


سیستم‌های جدید ماشین‌های لباسشویی به حدی پیشرفته شده که برای هر دکمه عملیات زیادی پشت آن تعریف شده است. به هر حال این‌ها قابلیت‌هایی هستند که بیشتر به صورت نرم‌افزاری برنامه‌ریزی شده‌اند و واقعاً بررسی چگونگی کارکرد آن‌ها هم امکان‌پذیر نیست. اول اینکه هم زیاد است و دوم اینکه بسیار از آن‌ها رازگونه بوده و خیلی از برندها از پشت پرده کارهای خود اطلاعاتی بیرون نمی‌دهند.

به هرحال سیستم کاری پشت تمامی آن‌ها یکسان است. در اینجا ما کارکرد ماشین‌هایی را توضیح می‌دهیم که درب آن‌ها از جلو باز می‌شود. در ادامه هم مراحل را بیان می‌کنیم. البته ممکن است که این مراحل برای بعضی از مدل‌ها تفاوت‌های جزئی داشته باشند.

در هنگامی که شما لباس را داخل ماشین قرار می‌دهید، مایع یا پودر ریخته شده بعد از روشن همراه با فشار آب قوی داخل استوانه شده و به اصطلاح آب‌کشی می‌شود. بعد از آبکشی اول، آب خارج شده و باز دوباره آب با کف برای شستن وارد می‌شود. بعد از چرخش باز این آب خارج می‌شود. سپس مرحله آب‌کشی و خشک‌کن آخری می‌رسد که در نهایت لباس‌های شما را به صورت خشک شده تحویل می‌دهد. این کارکرد کلی است. حالا کمی به جزئیات می‌پردازیم.

دو استوانه در ماشین لباسشویی دارد: استوانه داخلی و خارجی. استوانه جلویی یا داخلی همان چیزی است که شما در هنگام باز کردن در اول مشاهده می‌کنید و لباس‌های خود را درون آن قرار می‌دهید. این استوانه روی یک محور افقی چرخش می‌کند. روی استوانه تعداد بسیار زیادی سوراخ وجود دارد که باعث ورود و خروج آب به داخل ماشین می‌شود. همچنین برآمدگی‌هایی وجود دارد که مانع از چسبندگی لباس‌ها به هم و بدنه داخلی و بهتر کردن چرخش آن‌ها می‌شود.

یک استوانه دیگر به نام بیرونی وجود دارد که دور استوانه داخلی قرار گرفته است و شما آن را نمی‌بینید. وظیفه آن نگه داشتن آب محفظه داخلی یا همزن برای چرخش است. نکته اینکه محفظه بیرونی کاملاً ضد نفوذ آب است.

این دو استوانه مهم‌ترین قسمت ماشین لباسشویی هستند؛ اما بخش‌های دیگری هم وجود دارند که دارای اهمیت بوده و هم در شستن لباس‌ها نقش دارند. ترموستاتی در ماشین‌ها وجود دارد که دمای آب ورودی را اندازه می‌گیرد. همچنین یک المنت گرمایی که آب را تا دمای مورد گرم می‌کند. علاوه بر این پمپ برقی آب که در آخر آب را از درون استوانه به سمت لوله خروجی هدایت می‌کند. در تمامی ماشین مکانیزم مکانیکی و الکتریکی وجود دارد که برنامه نامیده می‌شود. این برنامه باعث شده تا بخش‌های مختلف بر اساس مرحله از پیش تعیین شده فعالیت‌های خود در شست‌وشو، چرخش و خارج کردن آب را انجام دهند. علاوه بر این دو لوله آب گرم و سرد برای ورود و یک لوله سوم برای خارج کردن آب کثیف وجود دارد. همه این لوله‌ها دارای دریچه‌هایی هستند که در صورت نیاز باز و بسته می‌شوند.

برنامه انجام تمامی ماشین‌های لباسشویی در حالت کلی شامل:
  • ابتدا باید لباس‌ها بر اساس اندازه ظرفیت تعریف شده درون ماشین قرار بگیرند. سپس پودر یا مایع از طریق جعبه بالا ریخته می‌شود.
  • بر اساس نوع شست‌وشو و نوع لباس، برنامه مورد نظر انتخاب می‌شود.
  • بعد از روشن شدن دستگاه، دریچه لوله باز شده و آب سرد و گرم وارد شده و استوانه داخلی و خارجی را پر می‌کند. آب معمولاً از قسمت فوقانی وارد می‌شود و از طریق سینی مواد شوینده پایین آمده و آن‌ها را با خود شسته و می‌برد.
  • دریچه‌های لوله بسته می‌شود.
  • ترموستات دمای آب ورودی را اندازه می‌گیرد. اگر آب خیلی سرد بود، دریچه لوله آب گرم باز می‌شود.
  • اگر آب به اندازه کافی گرم بود، استوانه داخلی شروع به چرخش کرده و لباس‌ها را آغشته به آب و صابون می‌کند.
  • مواد شوینده، کثیفی‌ها را از لباس جدا کرده و آن را در آب حل می‌کند.
  • سپس دریچه لوله خروجی باز شده تا آب موجود اولیه تخلیه شود. در این هنگام پمپ برای کمک به خروجی آب روشن خواهد شد.
  • سپس باز دریچه لوله ورودی باز شده و آب تمیز دوباره وارد محفظه داخلی می‌شود.
  • استوانه‌ها شروع به چرخش می‌کنند تا کاملاً لباس‌ها آبگیری شوند. تا زمانی که صابون در محفظه وجود دارد، عملیات ورود و تخلیه آب ادامه خواهد داشت.
  • بعد از اینکه لباس‌ها آبگیری شد، استوانه این بار با سرعت بسیار بالایی شروع به چرخش می‌کنند. در هنگام چرخش تمامی آب‌های باقیمانده خارج شده و عملیات خشک‌کن هم انجام می‌شود.
  • در نهایت دستگاه خاموش شده و شما می‌توانید لباس‌های نیمه خشک خود را بیرون بیاورید.
 

ساختار داخلی


در بیان ساختار داخلی بیشتر سعی می‌کنیم تأکید بر قطعاتی کنیم که در ساخت ماشین استفاده می‌شود. در واقع قطعاتی که ساختار آن را تشکیل می‌دهد.
  • موتور که وظیفه چرخش و کارکرد اصلی ماشین لباسشویی را دارد. این موتورها به سه دسته دی سی، آسنکرون و اونیورسال تقسیم می‌شوند.
  • موتور پمپ که در ماشین‌هایی با قدرت تخلیه آب استفاده می‌شود.
  • هیدروراستات که وظیفه کنترل سطح آب داخل را دارد.
  • خشک‌کن که در ماشین‌های تمام اتوماتیک به صورت داخلی وجود دارد. در پایان مرحله آب‌کشی، بخش خشک‌کن فعال می‌شود.بقیه قطعات هرکدام به یک بخشی از فعالیت ماشین مرتبط می‌شوند. بیشتر این قطعات در بخش قبلی معرفی شدند.
 

انواع ماشین لباسشویی


دسته‌بندی ماشین‌های لباسشویی بر اساس عوامل مختلفی انجام می‌شود.

اولین تقسیم‌بندی بر اساس درب از بالا و جلو است:

در از بالا

در این نوع ماشین وارد و خارج کردن لباس از طریق بالا انجام می‌شود. تمامی دکمه‌ها در همان بالا و کنار در اصلی قرار دارد و می‌توان انواع مربوط به آبکشی و خشک کردن را با آن تعریف کرد. این مدل برای آن‌هایی که قصد خم شدن ندارند، گزینه مناسبی خواهد بود.

در از جلو

این مدل در خانه‌ها بیشتر استفاده می‌شود. در این مدل داخل و خارج کردن لباس از طریق در جلو انجام می‌شود و تمامی لباس‌ها داخل استوانه افقی شکل قرار می‌گیرند. بررسی‌ها نشان داده است که این مدل ماشین برق، آب و مایع کمتری استفاده می‌کند. همچنین نتیجه بهتری در شستشو خواهد داشت.

این مدل ماشین 90 درصد سهم بازار اروپا و 65 درصد سهم بازار آمریکا را به خود اختصاص داده است. این مدل ماشین‌ها به صورت نیمه و تمام اتوماتیک تقسیم می‌شوند.
نوع دیگر تقسیم بر اساس نوع خودکار بودن آن است.

نیمه خودکار

در این نوع ماشین‌ها بخش شست‌وشو و خشک‌کن جدا از هم هستند. همچنین دو تایمر جدا وجود دارد که با آن‌ها می‌توان زمان شستن و خشک کردن را به صورت مجزا تعریف کرد. برای شستن، باید لباس‌ها را در ظرف مربوطه قرار دهید، بعد مقدار کافی آب و پودر ریخته و سپس تایمر را تنظیم کرده و روشن کنید. پس از اینکه مراحل شست‌وشو تمام شد، لباس‌ها را از در ظرف خشک‌کن وارد کنید و بعد با تنظیم کردن زمان، عملیات خشک کردن شروع می‌شود.

تمام اتوماتیک

در تمام اتوماتیک فقط یک ظرف وجود دارد که تمام عملیات شستن، آبکشی و خشک کردن در آن انجام می‌شود. بر اساس وزن و تعداد لباس‌ها باید پودر ریخته و پس از انتخاب نوع شست‌وشو، دستگاه را روشن کرد. تنها کاری که شما باید انجام دهید. برقراری اتصال آب با دستگاه و ریختن پودر به اندازه کافی است. بقیه کارها به صورت خودکار انجام می‌شود.

یکی دیگر از تقسیم‌بندی‌های مهم بر اساس برند است. برندهای زیاد و معروفی در دنیا وجود دارند که درزمینهٔ انواع ماشین لباسشویی فعالیت می‌کنند. این برندها شامل سامسونگ، ال جی، بکو، آ ا گ، بوش، کورال، کندی، جنرال، هامیلتون، پارس، پارس خزر، پاکشوما و مدیا است. البته برندهای دیگری هم وجود دارد.

یک نوع تقسیم‌بندی دیگر می‌تواند بر حسب موتور باشد. البته در حالت کلی چنین تقسیم‌بندی رایج نیست. در هر برندی یکی از انواع موتورها بر حسب نیاز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

موتور دی سیبه آن‌ها موتورهای بدون تسمه و پولی می‌گویند. کارکرد این موتورها بدون زغال بوده و همراه با یک روتور با آهنربای دائمی هستند. به موتورهای دی سی دایرکت درایور هم می‌گویند.

موتور آسنکرونموتورهایی که باید همراه با خازن برای راه‌اندازی به کار گرفته شوند. همچنین دارای دو دور تند و کند هستند. دور کند دارای چرخش راستگرد یا چپگرد است و دور تند با سیم پیچ اصلی و فرعی، بین 800 تا 1400 دور دارند.

موتور اونیورسالاین موتورها دارای دو نوع الکترونیکی و الکترومکانیکی هستند. کنترل این موتورها با استفاده از یک برد و کنترل ولتاژ انجام می‌شود.

نوع تقسیم‌بندی دیگر بر اساس شکل است. البته باید گفت که این تقسیم چیزی جدا از حالت کار کردن آن‌ها یعنی نیمه اتوماتیک یا تمام اتوماتیک نیست. هرسال که می‌گذرد و تکنولوژی پیشرفته‌تر می‌شود، شکل‌های ماشین لباسشویی می‌توان از چند نظر تقسیم‌بندی کرد.

ماشین‌های لباسشویی دوقلو که یک سمت برای شست‌وشو و سمت دیگر برای خشک‌کن استفاده می‌شود. نوع درب بالا تک که عملیات شستن و آب‌کشی و خشک کردن در آن انجام می‌شود. البته بعضی مدل‌ها فقط برای شستن و آبکشی هستند و خشک‌کن ندارند. البته این بیشتر برای نمونه‌های قدیمی است. ماشین‌های از درب جلو که تمام اتوماتیک بوده و همه عملیات در استوانه افقی انجام می‌شود.

نوع دیگر تقسیم‌بندی بر اساس ظرفیت است. مسئله ظرفیت در خرید ماشین خیلی مهم است. رعایت نکردن به این مسئله می‌تواند باعث آسیب به لباس‌ها و شست‌وشو نشدن درست و از همه مهم‌تر خراب شدن دستگاه شود. ظرفیت‌های ماشین بر حسب کیلوگرم تعریف می‌شود. در هنگام خرید، عددی که روی کاغذ با صورت بزرگ نوشته شده است، در واقع میزان تحمل ماشین از لباس است.

سؤال این است که چه وزنی را انتخاب کنید؟ نمی‌توان معیار دقیق و مشخصی برای همه تعیین کرد. هر فردی باید بر حسب نیاز خود ظرفیت ماشین لباسشویی انتخاب کند. این نیاز شامل تعداد افراد خانواده و میزان لباس‌های مورد شست‌وشو در هر بار، نوع شست‌وشو و نوع لباسی در ماشین است. آیا اصلاً قرار است که لباس قرار بگیرد یا پتو و ملحفه شسته شود؟ مسلماً برای هرکدام باید ظرفیت مشخص و جداگانه‌ای در نظر گرفته شود. ظرفیت به معنای میزان وزنی است که ماشین قادر به تحمل آن‌ها برای شستن است.

نکته اصلی اینکه ظرفیت بر اساس لباس خشک تعیین می‌شود. در واقع اگر روی کاغذ نوشته می‌شود که ظرفیت 10 کیلوگرم است؛ یعنی شما می‌توانید تا 10 کیلوگرم لباس خشک را قرار دهید. مسلماً وقتی لباس‌ها خیس شوند، وزنشان زیاد خواهد شد؛ اما چنین مسئله‌ای برای تمام ماشین‌ها در نظر گرفته شده است. پس لازم نیست که نگران باشید.

همچنین باید ظرفیت را بر اساس نوع لباس تعیین کرد. برای آن‌هایی که قصد شستن پتو و ملحفه دارند، باید ظرفیت‌های بیشتری را در خرید در نظر بگیرند. پتو و مواردی شبیه آن در هنگم شست‌وشو وزنشان خیلی بیشتر می‌شود، برای همین بهتر است که ظرفیت بیشتری در نظر بگیرد؛ برای مثال برای شستن یک پتو دو نفره به یک ماشین با ظرفیت حدود 7 کیلوگرم نیاز است. در غیر این صورت ماشین سنگین‌تر شده و فشار بیشتری به موتور در چرخش به وجود می‌آورد که در نهایت باعث آسیب جدی می‌شود.

البته در خصوص تعداد خانواده می‌توان ظرفیت استانداردی نیز تعریف کرد. برای خانواده‌هایی تا 2 نفر تا 3 نفر تا 4 نفر و تا 5 نفر می‌توان ماشین‌هایی به ظرفیت‌هایی به ترتیب بین 5 تا 6، 7، 8 و 9 کیلوگرم در نظر گرفت.

به هر حال در تعیین ظرفیت با دو عامل تعداد افراد و نوع لباس مورد شست‌وشو را تعیین کرد. تعیین ظرفیت درست و دقیق باعث کاهش مصرف آب و برق و شست‌وشوی بهتر می‌شود. همچنین طول عمر دستگاه را نیز افزایش می‌دهد.

چندین تکنولوژی دیگر وجود دارد که در سال 2019 برای ماشین لباسشویی‌های جدید به کار گرفته شده است. این تکنولوژی‌ها شامل:

تکنولوژی دایرکت درایو (Direct Drive)این تکنولوژی که در ماشین لباسشویی ال جی استفاده می‌شود، لرزش بسیار پایین و قابلیت شست‌وشوی انواع لباس و پتو با همدیگر را دارد؛ بدون اینکه آسیبی به موتور و دیگر قطعات وارد شود.

در موتورهای معمولی از تسمه استفاده می‌شود. این تسمه و ارتباط فیزیکی قطعات باعث اصطکاک و در نتیجه کاهش طول عمر دستگاه می‌شود. در تکنولوژی موتورهای Direct Drive از قطعات متحرک می‌شود. در این حالت دیگر چیزی به نام اصطکاک وجود نخواهد داشت و از این رو باعث افزایش طول عمر دستگاه می‌شود.

تکنولوژی اینورتردر تکنولوژی موتور دایرکت درایو اینورتر، موتور بدون هیچ‌گونه تسمه‌ای به صورت مستقیم به استوانه داخلی متصل می‌شود. به این صورت دیگر از لرزش و اصطکاک دیگری خبری نیست و از این رو قدرت دستگاه افزایش پیدا می‌کند. همچنین باعث صرفه‌جویی هم می‌شود. علاوه بر این تکنولوژی اینورتر باعث می‌شود تا ماشین با سرعت دلخواه و متغیر و قابل تنظیم چرخش کند.

تکنولوژی موشنماشین‌های امروزی دارای چندین تکنولوژی در حرکت برای شست‌وشوی لباس هستند. این حرکت‌ها بر اساس نوع پارچه لباس تعیین می‌شود. در واقع نوع و جنس پارچه است که نوع حرکت ماشین و چگونه برنامه استفاده شده را تعریف می‌کند. ماشین لباسشویی ال جی دارای تکنولوژی 6 حرکته است.
استوانه داخلییکی از مهم‌ترین بخش‌های ماشین لباسشویی، استوانه داخلی است. ماشین‌های جدید دارای استوانه داخلی و خارجی بوده که دارای چرخش دو جهته هستند. این نوع چرخش باعث شستن بهتر و جلوگیری از چروک لباس می‌شود. همچنین ساختار داخلی و سوراخ‌های آن‌ها دارای شکل جدید بوده که کیفیت کاری را افزایش زیادی داده است.

سیستم آبکشیدر ماشین‌های جدید از سیستم‌های آبکشی به روزتری استفاده می‌شود. این سیستم برای هر نوع برندی کاملاً متفاوت است؛ برای مثال، در ماشین لباسشویی سامسونگ از تکنولوژی Bubblesoak استفاده می‌شود که با این تکنولوژی کثیفی‌ها به طور کامل با حباب‌ها خارج می‌شود.

استفاده از بخارهای گرم‌کنندهآب گرم به راحتی می‌تواند تمامی کثیفی و لکه‌ها را از لباس‌ها از بین ببرد. در خصوص استفاده از آب گرم محدودیت‌هایی وجود دارد. برای غلبه بر این محدودیت‌ها از دستگاه‌های هیتر استفاده می‌شود. این دستگاه‌ها می‌تواند دمای آب را 600 درجه افزایش دهد.

کاهش صدا و لرزشتکنولوژی‌های جدیدی که در ماشین‌های لباسشویی به کار رفته است، باعث شده تا صدا و لرزش آن‌ها تا حد ممکن کاهش پیدا کند؛ برای مثال، سامسونگ از تکنولوژی VRT برای کاهش صدا و لرزش استفاده کرده است یا برند ال جی که پیشتاز در این زمینه بوده و تبلیغات گسترده‌ای هم برای آن کرده است.

استفاده از محلولماشین‌های لباسشویی جدید دارای جایگاه‌هایی برای محلول و پودر به صورت مجزا هستند. البته این جایگاه‌ها در گذشته هم وجود داشت؛ اما در سری‌های جدید حدومرز مشخص‌تری داشته تا استفاده بابت میزان ماده شوینده مورد نیاز سردرگم نشود.

هوشمند شدناین تکنولوژی در حال پیشرفت است. همه انواع ماشین‌های لباسشویی هوشمند نیستند. مهم‌ترین شاخصه این ماشین کنترل و بررسی ماشین‌ها راه دور و از طریق اپلیکیشن نصب شده روی گوشی موبایل یا تلویزیون است. با استفاده از این اپلیکیشن ها می‌توان کارکرد ماشین در هر لحظه کنترل کرد یا اگر خطایی رخ داد، در همان لحظه سریع متوجه شد.
 

ماشین لباسشویی اقتصادی


ماشین لباسشویی اقتصادی دستگاه جدیدی نیست. بلکه همان نوع ماشین است؛ اما امکانات ساده‌تری دارد و از این رو قیمت آن بسیار پایین است. هتل‌ها، رستوران‌ها، خشک‌شویی‌ها، بیمارستان و دیگر مراکز بیشتر از همه به این نوع ماشین نیاز دارند. در واقع این نوع دستگاه از نظر امکانات شاید خیلی حرفه‌ای نباشند؛ اما سعی شده تا قدرت و جنس بسیار خوبی داشته باشند.

یکی از تقسیم‌بندی‌های رایج ماشین لباسشویی اقتصادی بر اساس وزن است. از آنجا که این نوع ماشین بیشتر در سازمان‌ها طرفدار دارند، از این رو ظرفیت و قدرت بیشتر از هر چیزی برای آن‌ها مهم است.
  • ماشین لباسشویی تجاری که تا ظرفیت 68 کیلوگرم را تحمل می‌کنند. این نوع ماشین برای اهداف تجاری و تعداد شست‌وشو بیش از 8 بار در روز تولید و عرضه می‌شود.
  •  
  • ماشین لباسشویی صنعتی قابلیت تحمل ظرفیت تا 200 کیلوگرم را دارند. این نوع ماشین برای مکان‌هایی با استفاده مداوم گزینه بسیار عالی خواهد بود.
  •  
  • ماشین لباسشویی مانع با تحمل ظرفیت وزنی تا 180 کیلوگرم برای مکان‌هایی مانند رستوران و بیمارستان‌ها بسیار مناسب است. این دستگاه با جدا کردن قسمت بارگیری و تخلیه، آلودگی را کاهش می‌دهند. در واقع لباس‌های کثیف از یک طرف می‌شوند و از طرف دیگر خارج می‌شوند.
 
 

ماشین لباسشویی هوشمند


ماشین لباسشویی هوشمند در واقع ماشینی است که قابلیت اتصال به شبکه هوشمند دارند و می‌تواند به راحتی با استفاده از ابزارهای هوشمند مانند گوشی حرکت ماشین را کنترل کرد. البته اینکه در هر کدام چه ویژگی و تکنولوژی به کار می‌رود، بر اساس برندها متفاوت است.

این نوع دستگاه چه کاری انجام می‌دهد؟

ماشین‌های هوشمند با استفاده از دستگاه‌های هوشمند قابل کنترل هستند. شما می‌توانید دستگاه را روشن یا خاموش کرده و بر روند مراحل کارکرد ماشین نظارت داشته باشید. این ماشین‌ها دارای امکانات زیادتری نسبت به ماشین معمولی بوده و از این رو قیمت بالاتری دارند.

این امکانات شامل وای فای برای اتصال ماشین به دستگاه شما، سیستم تشخیص و کنترل صدا برای کار کردن ماشین دستور شما، برنامه‌ریزی مراحل شست‌وشو از راه دور و از طریق اپلیکیشن، ارسال نوتیفیکیشن به اپلیکیشن در هنگام پایان هر مرحله، دارای حسگرهایی برای اعلام موقعیت‌های خطر مانند از کار افتادن دستگاه، دارای صفحه نمایشی برای نمایش تمامی مراحل است.

منابع:
aventus-group
brighthubengineering
explainthatstuff
lifewire
bestwashingmachine
surfexcel

پیام ها و نظرات