سلام دوست من وقت بخیر

مناسب‌ترین لپ تاپ های لنوو سال 99

مناسب‌ترین لپ تاپ های لنوو سال 99

>


سال 99 خوب شروع نشد. کرونا و تأثیرات ناشی از آن روی اقتصاد باعث تعطیلی بسیاری از کسب‌وکارها و تعدیل بسیاری از کارمندان شد؛ اما مهم‌ترین مسئله آن افزایش قیمت کالاها از جمله کالاهای دیجیتالی مانند لپ تاپ بود. خرید لپ تاپ هم چیزی نیست که متوقف شود. به هر حال این یک دستگاه کاربردی و اساسی بوده و خرید آن در هر شرایطی لازم است. با توجه به وضعیت افزایش قیمت لپ تاپ و دیگر موارد، این سؤال پیش می‌آید که بهترین و مناسب‌ترین لپ تاپ های سال 99 کدام هستند؟ لپ تاپ هایی که هم قیمت مناسب داشته باشند و هم اینکه حداقل نیاز خریدار را تا چندین سال برطرف کند.

در این مقاله قصد داریم تا مناسب‌ترین و پرفروش‌ترین لپ تاپ های لنوو سال 99 را در کالاورد برای شما معرفی کنیم. ما سعی کرده‌ایم تا در این مقاله چندین نوع لپ تاپ پرفروش از هر گروه را برای نیازهای مختلف معرفی کنیم.
 

بهترین لپ تاپ های لنوو سال 99

 


لپ تاپ لنوو برای کاربردهای ابتدایی


فعالیت‌های حسابداری، فروش، تایپ و کارهای ساده نیازی به دستگاه‌هایی با کانفیگ یا همان مشخصات بالا ندارند. پردازنده این لپ تاپ ها در حد پنتیوم یا سلرون و کارت گرافیک در حد همان خود آنبورد هم باشد، کفایت می‌کند. البته بهتر است که حافظه اس اس دی برای افزایش سرعت بوت و عملکرد در دستگاه وجود داشته باشد. البته اصولاً در نمونه‌هایی که از حافظه SSD استفاده می‌شود، دی وی دی رایتر وجود ندارد. در هر مدل این مسئله متفاوت است.

نیاز نداشتن به کار تخصصی با معرفی مدل IdeaPad IP330

باید گفت که اگر خیلی کار تخصصی با لپ تاپ ندارید، خرید این مدل توصیه می‌شود. حالا این سؤال پیش می‌آید که کار تخصصی یعنی چه؟ از کجا بفهمیم که در فعالیتمان به یک کار تخصصی نیاز داریم و باید دستگاه مناسب خریداری کنیم؟

باید گفت که تمامی کارها حتی ساده‌ترین‌ها هم یک فعالیت تخصصی به حساب می‌آید؛ اما اگر کار شما نیازی به نصب نرم‌افزارهای بسیار تخصصی مانند فتوشاپ یا برنامه‌های سنگین نداشته، نیازی واقعاً به خرید دستگاه‌هایی با پردازنده‌های اینتل نخواهید داشت. بیشترین خریداران این مدل‌ها فروشگاه‌ها برای نصب نرم‌افزارهای صندوقی و همچنین حسابدارها و کارشناسان فروش هستند. قبل از خرید بهتر است که کاربرد خود را مشخص کنید. بعد باید بررسی کنید که آیا نیاز به نصب نرم افزار تخصصی دارید یا خیر؟ بعد اینکه ویژگی‌های سخت افزاری متناسب با نرم افزار شما چیست؟ اصولاً این ویژگی‌ها روی جلد نرم افزار نوشته می‌شود. نکته دیگر اینکه هرچقدر هم که دستگاه‌ها پیشرفته‌تر شوند، بعضی نرم‌افزارها نیازی به مشخصات قوی‌تری نخواهند داشت. نمونه بارز همان آفیس است. اگر شما فقط نیاز دارید که با نرم‌افزارهای آفیس کار کنید، خرید چنین مدلی می‌تواند تا چند سال نیاز شما را برطرف کند.

ویژگی‌های فنی کلی که باید این لپ تاپ ها داشته باشند، شامل موارد زیر است:

1-پردازنده پنتیوم و Celeron

2- رم متوسط حداقل 4 گیگابایت (بهتر است که دستگاه را با رم بالا خریداری کنید. همچنین اگر رم پایین بود، به دنبال ارتقا آن باشید.)

3- هارد با ظرفیت 1 ترابایت (در حاضر ظرفیت 500 گیگابایت خیلی کم است. با توجه به اینکه این نوع لپ تاپ قرار است تا چندین سال به طور مداوم استفاده شود، پس هرچه ظرفیت بیشتر باشد، خیالتان از بابت فضا بابت ذخیره‌سازی راحت خواهد بود.)

4- پردازنده گرافیکی از نوع آنبورد که در حد همان فعالیت‌ها نیاز کاربران را برطرف می‌کند. برای فعالیت‌های عادی که کار طراحی صورت نمی‌گیرد، نیاز به استفاده از گرافیک بالا نیست.

یکی از مدل‌هایی که می‌توانید خرید کنید، لپ تاپ Ideapad IP330 است. البته این مدل دارای نمونه‌هایی با مشخصات مختلف است؛ اما سری ساده توانسته فروش بسیار بالایی را به خود اختصاص دهد. این لپ تاپ دارای دقیقاً همان ویژگی‌هایی است که ما در بالا به شما آن‌ها را معرفی کرده‌ایم.
 

پردازنده Celeron از برند Intel و مدل N4000 است و 4 مگابایت هم حافظه کش دارد. بسیاری فکر می‌کنند که پردازنده Celeron خیلی ضعیف است، در صورتی که این تصور اشتباه است. البته که از این پردازنده نمی‌توان توقع انجام بدون دردسر کارهای حرفه‌ای را داشت؛ اما حداقل کارهای ساده را می‌توان بدون مشکلی انجام داد. اصلاً خود نرم‌افزارها یا برنامه‌ها در هنگام نصب اخطار می‌دهند؛ اما در نصب برنامه‌های حسابداری، مدیریت فروشگاهی و کاربردی هیچ مشکلی ندارند. لپ تاپ هایی با این پردازنده به نوع اقتصادی برای فعالیت‌های روتین معروف هستند.

ویژگی‌های سخت افزاری لپ تاپ IdeaPad IP330 برای این هدف شامل:

1- پردازنده Celeron
2- 4 مگابایت حافظه کش
3- رم 4 گیگابایتی از نوع DDR4
4- هارد با حافظه 1 ترابایتی
5- پردازنده Intel به صورت آنبورد
6- صفحه نمایش 15 اینچ با تکنولوژی اچ دی و فول اچ دی
7- دارای کارت‌خوان، وبکم، دی وی دی رایتر
8- دارای بلوتوث و پورت HDMI
9- دارای حداقل یکی از پورت‌های USB 2.0، USB 3.0 یا USB C (احتمال خیلی کم)
10- باتری 2 سلولی
 

پردازنده نیمه‌حرفه‌ای لپ تاپ لنوو


برای کارهای معمولی تا نیمه‌حرفه‌ای نیاز است تا حداقل پردازنده لپ تاپ i3 باشد. حداکثر را نیاز شما تعیین می‌کند. مسلماً هرچه پردازنده بالاتر باشد، سرعت اجرا بیشتر خواهد بود. از طرفی نرم‌افزارهای قوی‌تری هم می‌توانید اجرا کنید. بعضی سیستم‌های فروشگاهی نیاز به مشخصات بالایی به ویژه در بخش پردازنده دارند. حتی اجرای بعضی بازی‌های ساده یا نرم‌افزارهای طراحی مانند طراحی آشپزخانه هم باید از پردازنده‌های نیمه‌حرفه‌ای استفاده کرد؛ اما فقط CPU نیست. در کنار آن باید از رم‌های حداقل 4 گیگابایتی استفاده کرد. هرچه ظرفیت رم بیشتر باشد، قدرت استفاده هم بیشتر خواهد شد.

برای فعالیت‌های نیمه‌حرفه‌ای دو عامل دیگر هم اهمیت دارد؛ کارت گرافیک و حافظه SSD. کارت گرافیک 2 گیگابایت می‌تواند نیاز شما را برای انجام فعالیت‌های طراحی تا حد بسیار زیادی برطرف کند. فقط حتماً دقت داشته باشید که با این اندازه نمی‌توان توقع فعالیت‌های سنگین‌تری را داشت. حافظه اس اس دی هم این روزها طرفداران زیادی را پیدا کرده است. حافظه SSD برای فعالیت‌های نیمه‌حرفه‌ای بسیار لازم است. برای اینکه باعث می‌شود تا علاوه بر افزایش سرعت بوت، سرعت اجرای نرم‌افزارها را هم زیاد کند. در این نوع لپ تاپ ها با چنین ویژگی‌هایی انواع نرم‌افزارهای مختلفی نصب می‌شود. برای همین سرعت اجرا در آن‌ها خیلی مهم است.

چند مدل لپ تاپ که می‌توانید در سال 99 از کالاورد برای کارهای نیمه‌حرفه‌ای خریداری کنید، شامل:

لپ تاپ لنوو IdeaPad V130
پردازنده Core i3 – رم 8 گیگابایتی – هارد 1 ترابایتی و کارت گرافیک 2 گیگابایتی
 


لپ تاپ لنوو IdeaPad L340
پردازنده Core i3 – رم 8 گیگابایتی – هارد 1 ترابایتی و کارت گرافیک 2 گیگابایتی همراه با دی وی دی رایتر و پشتیبانی از تکنولوژی Full HD
 
لپ تاپ لنوو IdeaPad L3
پردازنده Core i5 – رم 8 گیگابایتی – هارد 1 ترابایتی به همراه SSD 512 گیگابایت و کارت گرافیک 2 گیگابایتی همراه با دی وی دی رایتر و پشتیبانی از تکنولوژی Full HD

 



لپ تاپ لنوو گیمینگ و برای انجام فعالیت‌های گرافیکی


برای انجام فعالیت‌های گرافیکی نیاز است که اول از همه ظرفیت کارت گرافیک بالا باشد. بعد پردازنده هم اهمیت زیادی دارد. باید گفت که پردازنده ها فقط از نوع Core i7 اینتل یا رایزن 7 AMD باشند. بعضی از فعالیت‌های گرافیکی که با فتوشاپ و دیگر نرم‌افزارها انجام می‌شود، در اجرا به زمان زیادی نیاز دارند. اصلاً باید گفت که برای فعالیت‌های حرفه‌ای گرافیکی و گیمینگ، اگر مشخصات سخت افزاری دستگاه شما پایین باشد، نرم افزار نصب نخواهد شد. اگر هم نصب شود، سرعت اجرای بسیار پایینی خواهید داشت.

دو سری از لپ تاپ های لنوو که می‌توانید برای فعالیت‌های گرافیکی و گیمینگ خریداری کنید، شامل:

لپ تاپ لنوو مدل IdeaPad L340
پردازنده Core i7 – رم 16 گیگابایتی – هارد 1 ترابایتی به همراه SSD 256 گیگابایت و کارت گرافیک 4 گیگابایتی همراه با پشتیبانی از تکنولوژی Full HD


لپ تاپ لنوو مدل Legion Y540
پردازنده Core i7 – رم 16 گیگابایتی – هارد 1 ترابایتی به همراه SSD 256 گیگابایت و کارت گرافیک 6 گیگابایتی همراه با پشتیبانی از تکنولوژی Full HD
 

این‌ها فقط یک نمونه بود تا شما تا حدی با مشخصات لپ تاپ های لنوو مورد نیاز خود آشنا شوید. مدل‌ها با مشخصات مختلف زیادی وجود دارد که می‌توانید همه آن‌ها را در سایت کالاورد مشاهده و خرید کنید.
 

 

پیام ها و نظرات